Over mij

In 2011 studeerde ik, Ilse Naus, af als bioloog aan de Wageningen Universiteit. Tijdens mijn masteronderzoek over kippengedrag, terwijl ik tussen de kippen zat in de stal, bedacht ik me dat ik veel andere kwaliteiten van mezelf op dat moment onbenut liet. Zoals kennis vergaren, schrijven en websites maken.

Daarom volgde ik een extra master wetenschapsjournalistiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ik leerde om kritisch te kijken naar (onderzoeks)berichten in de media (online, in de krant en op de radio). Hans van Maanen (wetenschapsjournalist van de Volkskrant) gaf me onder andere les. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in de communicatie en wetenschapsjournalistiek, bij zowel ngo's als bedrijven.

In mijn verkorte CV op de Homepage zie je dat ik recent werkte als eindredacteur bij C2W Life Sciences. Helaas is deze editie per 2018 gestopt en daarom blaas ik de life sciences via deze blogsite nieuw leven in.

In mijn vrije tijd kijk ik Spaanse films, doe ik aan moderne dans en pilates, kweek ik plantjes en ga ik er graag opuit met mijn gezin.

Follow me on social networks

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2018 by Ilse Naus. Proudly created with Wix.com